Over mij: Felipe Wesbonk

Sinds 2000 heb ik een brede ervaring met online marketing opgebouwd. Zo heb ik me voor diverse organisaties, zowel B2C als B2B,  in uiteenlopende branches ingezet op het gebied van:
·    SEO: zoekmachine-optimalisatie, oftewel verbeteren van de vindbaarheid in Google
·    SEA: opzetten van adwords advertenties
·    online campagnes
·    multichannel strategie
·    webanalytics
·    usability
·    website-optimalisatie, oftewel conversie-optimalisatie (o.a. A/B-testen, user-experience, online onderzoek, etc.)

 

Online marketing ervaring heb ik in o.a. de energiemarkt, reis-, retail-, uitzend- en bank-/verzekeringsbranche en zakelijke dienstverlening.

Sinds begin 2011 ben ik in dienst van Traffic Builders, de laatste jaren als Productmanager Webanalytics & Marketing Intelligence. In deze functie adviseer ik klanten over website-usability en het realiseren van conversie-optimalisatie op basis van webanalytics en online testing (zowel A/B usability/website-optimalisatie. Ik ben als auteur verbonden aan het online marketingblog www.frankwatching.com.

Ik heb de accreditatie Google Analytics Individual Qualified en heb in 2012 met succes de Post-Doc opleiding Digital Marketing & E-commerce strategie aan de Beeckestijn Business School afgerond.

Web-expertise

Naast mijn huidige baan ben ik tevens eigenaar van WebExpertise in Amersfoort. Met WebExpertise richt ik mij op webshops, ondernemers en het MKB om meer rendement te halen uit  online marketing. Uiteraard waar het meeste behoefte aan is en wat het beste bij u past.

Waar ik veel succes mee heb is:
·    het beter vindbaar maken van de website in Google
·    te zorgen dat Google Analytics goed wordt geïmplementeerd, zodat de website betrouwbare meetresultaten geeft
·    het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid van de website
·    het verbeteren van de conversiekracht van de website, m.a.w. dat bezoekers die acties doen op de website die jij juist wilt.

Mijn uiteindelijke doel is dat je als ondernemer meer rendement haalt uit de website en andere online activiteiten.

Wil je meer uit je website halen en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.