Praktijkgerichte Google Analytics 4 training

Zet GA4 succesvol in en haal waardevolle inzichten eruit om je omzet te verhogen!

Gebruik jij als marketeer Google Analytics? Dan weet je vast dat Universal Analytics, de huidige versie van Google Analytics, op 1 juli 2023 stopt. Gegevens kunnen niet worden overgezet naar de nieuwe versie. Het is daarom nu de hoogste tijd om over te stappen naar de nieuwe versie Google Analytics 4 (GA4) en deze GA4-training gaat je daarbij enorm helpen!

Wat ga jij bereiken met deze GA4 training:

Welke onderwerpen komen aan bod:

google-analytics-4 training-amersfoort-groep2

Deze Google Analytics 4 training volg je...

…als je betrokken bent bij online marketing of online communicatie én aan de slag wil met de nieuwe versie van Google Analytics (GA4)! 
Het maakt niet uit welke functie je hebt, zolang je data van je website, nieuwsbrieven en campagnes wilt analyseren en deze wil verbeteren, dan is deze praktisch ingestelde GA4 training de juiste keuze. Het is aan jou.

Wanneer is de Google Analytics 4 training:

Deze GA4 cursus wordt gegeven op op de volgende data in 2023:

30 mei
15 juni
29 juni

Data na de zomer volgen nog.

Duur en tijden:

De training duurt 1 dag. Het ochtenddeel is van 09.30 – 12.30 uur.

Dan hebben we een uur pauze voor lunch en een beweegmoment. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

Het middagdeel is van 13.30 – 16.30 uur.

Locatie

De GA4 training vindt plaats bij Playground33 in Amersfoort: 
een inspirerende locatie waar bewegen voorop staat.

Dat is de reden dat we tijdens de lunchpauze ook onder begeleiding een beweegactiviteit hebben van een half uurtje. Dit zorgt er voor dat we weer vol energie met het middagdeel aan de slag gaan! Uiteraard heb je zelf de keuze of je hieraan mee wilt doen.

google-analytics-4 training-amersfoort-uitleg-cursist3

In de trainingsruimte heb je uiteraard beschikking over gratis wifi. Voor een heerlijke lunch wordt gezorgd.

Playground33 bevindt zich direct tegenover het NS station Amersfoort-Schothorst.

Kom je met eigen vervoer, dan is er een ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij de locatie. Bovendien is het eenvoudig en snel bereikbaar vanaf de A1 en A28.

Wat vonden deelnemers van de GA4 training en van Felipe als trainer?

jessie de booij

De Google Analytics 4 training is een echte aanrader voor elke online marketeer! In een dag heb je het onder de knie door een goede combinatie van theorie en praktijk. De expertise van Felipe op het gebied van Google Analytics is ongeëvenaard en hij kan goed uitleggen met concrete voorbeelden uit het vakgebied. Ik ben weer helemaal up-to-date!

Jessie de Booij

DigiJes

barbara vleeming

Bij WebExpertise heb ik de Praktijkgerichte Google Analytics 4 training gevolgd. Ik heb het ervaren als een hele prettige en inhoudelijk sterke training. De trainer Felipe wisselt de training goed af tussen theorie en praktijk en creëert veel ruimte om met alle cursisten mee te kijken. Met deze training leg je een sterke basis om met GA4 aan de slag te gaan. Een absolute aanrader voor alle online marketeers!

Barbara Vleeming

B. Digital Minded

mc

Een fijne, heldere en professionele 1-daagse training Google Analytics 4 gevolgd. Goede opbouw, inhoud en tijdens de les ook praktische oefeningen. Hoewel de groep divers was, lukte het Felipe toch om iedereen op een prettige manier betrokken te houden. De belangrijkste instellingen in GA4 werden tijdens de training gelijk gedaan. De stof moet na afloop echt even landen, het is daarom fijn dat we via de mail nog een hand-out (PDF) als naslagwerk om alles nog eens rustig na te lezen. Felipe is zeer bekwaam, vriendelijk, benaderbaar en is er echt om je verder te helpen. De locatie en lunch waren ook geweldig. Tijdens de lunchpauze was er zelfs nog een leuke sport/spel activiteit gepland. Helaas kon ikzelf door een blessure niet meedoen, maar zelfs het toekijken was al even lekker om de zinnen te verzetten. Zeker een aanrader deze training!

Marjan Cornelissen

LocoHippo

Investering:

495,- excl. btw

Praktische punten van deze GA4 cursus:

  • Max 12 cursisten, zodat er voor iedereen voldoende mogelijkheid is voor het stellen van vragen
  • Minimum aantal deelnemers: 3
  • Annuleringsvoorwaarden: gratis annuleren tot 3 weken voor de start.  Als je annuleert tussen 2 en 3 weken voor de start van de training, dan betaal je 75% van de prijs. Bij annulering binnen 2 weken voor de start van de training betaal je 100% van de kosten en is er dus geen vergoeding. Je kunt wel je plaats afstaan aan iemand anders.
  • Als er 2 weken van te voren het minimum aantal deelnemers niet gehaald is, wordt de training vanuit WebExpertise geannuleerd. Je hebt dan de keuze om de betaling te laten staan voor een andere dag of het betaalde bedrag terug te ontvangen.
  • Betaling: online via iDeal of creditcard. Pas als de betaling binnen is, is de aanmelding definitief.
  • De algemene voorwaarden zijn van toepassing
voorbeeld certificaat GA4 training WebExpertise.nl

Certificaat Google Analytics 4 training:

Ja, natuurlijk! Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.