GA4 training Basis

Zet GA4 succesvol in en haal waardevolle inzichten eruit om je omzet te verhogen!

Ben je marketeer of online (communicatiespecialist) en je wilt in 2 ochtenden op de hoogte zijn van de mogelijkheden van Google Analytics 4 (GA4)? Dan is deze GA4 training voor jou. Bovendien is er ook nog een online terugkomsessie voor het stellen van je vragen waar je nog tegen aan loopt!
Deze training geeft jou de juiste start om te werken met GA4 zodat je na deze training met vertrouwen aan de slag gaat met GA4!  

Wat ga jij bereiken met deze GA4 training:

Welke onderwerpen komen aan bod:

google-analytics-4 training-amersfoort-groep2

Deze Google Analytics 4 training volg je...

…als je betrokken bent bij online marketing of online communicatie én aan de slag wil met de nieuwe versie van Google Analytics (GA4)! 
Het maakt niet uit welke functie je hebt, zolang je data van je website, nieuwsbrieven en campagnes wilt analyseren en deze wil verbeteren, dan is deze praktisch ingestelde GA4 training de juiste keuze. Het is aan jou.

Wanneer is de Google Analytics 4 training:

Deze GA4 cursus wordt gegeven op op de volgende data:

28 augustus en 4 september. De terugkomsessie is op 9 oktober

Duur en tijden:

De GA4 training is verspreid over 2 ochtenden van 09.30 – 12.30 uur.

De terugkomsessie is in de ochtend, meestal van 09.30-11.30 uur. Deze sessie is online en kan korter duren als er geen vragen meer zijn.

Locatie

De GA4 training vindt plaats bij Sportivate in Amersfoort, een inspirerende locatie waar bewegen voorop staat.

google-analytics-4 training-amersfoort-uitleg-cursist3

In de trainingsruimte heb je uiteraard beschikking over gratis wifi. Voor een heerlijke lunch wordt gezorgd.

De locatie bevindt zich direct tegenover het NS station Amersfoort-Schothorst.

Kom je met eigen vervoer, dan is er een ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij de locatie. Bovendien is het eenvoudig en snel bereikbaar vanaf de A1 en A28.

Felipe Wesbonk trainer GA4 en conversie-optimalisatie

Wie is de GA4 trainer?

Inspirerende , op groei gerichte trainer/coach/consultant met specialisatie in Google Analytics 4, datavisualisatie en conversie-optimalisatie!

Sinds het jaar 2000 werk in online marketing, waarvan 10 jaar bij digital marketingbureau Traffic Builders.

Sinds 2021 ben ik volledig zelfstandig ondernemer en help ik bedrijven met het inrichten van GA4 en hoe ze hier waardevolle inzichten uithalen voor meer online rendement.

Ik ben trainer in Google Analytics, datavisualisatie en conversie-optimalisatie sinds 2014.

Ook ben ik docent bij o.a. Beeckestijn Business School en Competence Factory. Vind het gaaf om mijn kennis over te brengen en mensen te helpen groeien!

Wat vonden deelnemers van de GA4 training en van Felipe als trainer?

Ik heb de GA4 training ervaren als een hele prettige en inhoudelijk sterke training. De trainer Felipe wisselt de training goed af tussen theorie en praktijk en creëert veel ruimte om met alle cursisten mee te kijken. Met deze training leg je een sterke basis om met GA4 aan de slag te gaan. Een absolute aanrader voor alle online marketeers!
barbara vleeming
Barabara Vleeming
B. Digital Minded
Goede opbouw, inhoud en tijdens de les ook praktische oefeningen. Hoewel de groep divers was, lukte het Felipe toch om iedereen op een prettige manier betrokken te houden. Felipe is zeer bekwaam, vriendelijk, benaderbaar en is er echt om je verder te helpen. De locatie en lunch waren ook geweldig. Zeker een aanrader deze training!
mc
M. Cornelissen
LocoHippo
De GA4 training is een echte aanrader voor elke online marketeer! In een dag heb je het onder de knie door een goede combinatie van theorie en praktijk. De expertise van Felipe op het gebied van Google Analytics is ongeëvenaard en hij kan goed uitleggen met concrete voorbeelden uit het vakgebied. Ik ben weer helemaal up-to-date!
jessie de booij
Jessie de Booij
DigiJes

Investering:

645,- excl. btw

Praktische punten van deze GA4 cursus:

  • Max 12 cursisten, zodat er voor iedereen voldoende mogelijkheid is voor het stellen van vragen
  • Minimum aantal deelnemers: 3
  • Annuleringsvoorwaarden: gratis annuleren tot 3 weken voor de start.  Als je annuleert tussen 2 en 3 weken voor de start van de training, dan betaal je 75% van de prijs. Bij annulering binnen 2 weken voor de start van de training betaal je 100% van de kosten en is er dus geen vergoeding. Je kunt wel je plaats afstaan aan iemand anders.
  • Als er 2 weken van te voren het minimum aantal deelnemers niet gehaald is, wordt de training vanuit WebExpertise geannuleerd. Je hebt dan de keuze om de betaling te laten staan voor een andere dag of het betaalde bedrag terug te ontvangen.
  • Betaling: online via iDeal of creditcard. Pas als de betaling binnen is, is de aanmelding definitief.
  • De algemene voorwaarden zijn van toepassing
voorbeeld certificaat GA4 training WebExpertise.nl

Certificaat Google Analytics 4 training:

Ja, natuurlijk! Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Scroll naar boven