Groovefunnels review 2022: hét complete All-In-One Digital Automation systeem

Tegenwoordig moet elk bedrijf dat wil floreren online gaan. Met zoveel wat in de wereld gaande is die voor altijd van invloed zullen zijn op de manier waarop mensen leven en zaken doen, is online gaan niet langer zomaar een optie. Het is een noodzaak voor succes en overleving. Je hebt echter wel  de juiste tools nodig om je bedrijf online optimaal te runnen. GrooveFunnels is hiervoor het ultieme systeem. Het is een volledig geïntegreerde All-In-One Marketing Automation Platform & CRM, wat geschikt is voor zowel kleine ondernemers en MKB als grote bedrijven. Als je niet vast wil zitten aan maandelijkse licentiekosten, dan kun je je aanmelden voor de gratis versie

groove all in one marketing automation

Natuurlijk zijn er al vele tools beschikbaar die elk bedrijf kan gebruiken om hun hele bedrijf en processen digitaal te runnen. Elke onderzoek zal je echter laten zien dat de meeste van deze producten duur en gecompliceerd zijn en beperkte aanpassingsmogelijkheden bieden. Dit betekent dat je niet alleen tools moet blijven toevoegen terwijl je groeit, maar ze integreren ook niet altijd makkelijk met elkaar en zijn zeker niet geschikt voor alle bedrijfseigenaren, vooral degenen die minder technisch onderlegd zijn en misschien zelfs een beperkt budget hebben. Wie kan het zich veroorloven om duizenden Euro’s per maand te investeren in een heleboel gecompliceerde tools en vervolgens werknemers in te huren om ze te onderhouden? Of werk dag en nacht om het allemaal zelf te doen?

Wat is Groove?

In dit artikel wil ik je dan ook kennis laten maken met mijn nieuwste ontdekking: Groove.cm. Het is verreweg de beste manier die ik heb gevonden om websites en verkooptrechters te bouwen en digitale producten online te verkopen. Groove bevat alles wat je nodig hebt om producten en diensten online te verkopen, op één plek zonder de complexiteit en het dure prijskaartje.

En het mooiste is: ze hebben een gratis en betaalde versie. En nee… de gratis versie is niet een proefperiode waarna je verplicht bent een betaalde variant te nemen. Nee, je kunt je aanmelden voor de gratis versie zodat je zelf kunt ontdekken wat het platform kan en hoe het jouw bedrijf verder kan groeien, zolang je wilt.

De mede-oprichter van Groove, Mike Filsaime, is een topexpert op het gebied van internetmarketing en heeft al zijn ervaring en expertise gestoken in het creëren van een van de beste alles-in-één marketingtools die ik ooit heb gezien. Ik heb me aangemeld voor een account om te zien wat dit systeem allemaal kan.

Groove bestaat uit diverse online tools met elk hun eigen kenmerken en functionaliteiten:

groove suite with all features of the digital marketing en sales funnel builder platform

Met de levenslange gratis versie heb je al toegang tot deze tools:

 • GroovePages: dit is een drag-and-drop systeem, wat het uiterst gebruiksvriendelijk maakt en je snel een pagina kunt opbouwen wat bestaat uit diverse elementen. Hier heb je geen technische kennis voor nodig en je hebt keuze uit vele verschillende templates.
 • GrooveSell: dit is het deel waarin je producten verkoopt en een affiliatesysteem kunt opbouwen
 • GrooveAffiliate Marketing: hiermee zet je je eigen affiliateprogramma op en kun je anderen jouw producten en diensten laten promoten. 
 • Met GrooveFunnels bouw je landingspagina’s en funnels waarbij je eenvoudig upsells kunt aanmaken.
 • Met GrooveMail kun je mailings geautomatiseerd versturen. Je kunt e-mailcampagnes opzetten met opvolgende flows van mails, gepersonaliseerde content toevoegen en segmentatie in e-maillijsten toevoegen.
 • GrooveMember is het onderdeel waarmee je klanten kunt laten inloggen in hun eigen omgeving waarin ze de producten/diensten zien die ze hebben aangeschaft. Je creëert hiermee dus je eigen ledenomgeving.
 • In GrooveVideo host je je eigen video’s en kun je verschillende elementen  aan je video toevoegen. Deze video’s kun je volledig integreren in je webpagina’s en mailings en automatiseren op basis van gebruikersgedrag. Wat super is dat je gebruikers waarvan het e-mailadres bekend is een mail kunt sturen als ze een video tot een bepaalde mate bekeken hebben om ze te stimuleren de video uit te kijken. Bij de gratis versie kun je tot 15 video’s live zetten. Wil je meer, dan moet je upgraden.
 • GrooveDesk: geïntegreerde helpdesk software (release dec 2021), wat vergelijkbaar is met Zendesk. Hiermee heeft je eigen klantenservice team een tool in handen om je klanten zo goed mogelijk te woord te staan met alle info op het scherm die nodig is om een supportticket af te handelen.
 • Met GrooveBlog maak je heel snel en eenvoudig blogartikelen aan en creëer je in mum van tijd een blogsectie op je website.
 • Met GrooveSurvey is een geïntegreerde online survey tool waarmee je kwalitatieve onderzoek kan doen op je eigen website en waarmee je waardevolle inzichten krijgt hoe je je online activiteiten nog verder kunt verbeteren.
 • Met GrooveWebinar  heb je de mogelijkheid om professioneel uitziende webinars te maken.
 • Met GrooveWebinar Automated kun je deze webinars geautomatiseerd inzetten en met GrooveStream voor live-streams. Uiteraard zijn deze volledig geïntegreerd met bijv GroovePages.
 • In GrooveKart kun je eenvoudig producten verkopen van sites als AliExpress of van printstores (denk aan t-shirts, mokken). Met diverse online platformen zijn er integraties met GrooveKart, zodat je zelf geen voorraden hebt maar de bestelling automatisch doorzet naar het online platform die de afhandeling doet.
 • GrooveSDK geeft je toegang tot multi-vender App Store en marketplaces.
 • Met GrooveProof kun je laten zien welke andere gebruikers de software op dat moment hebben aangeschaft, wat het vertrouwen bij je bezoekers verhoogd. 

Het verschil met de betaalde versie ligt met name in de mogelijkheden binnen de diverse Groove Apps. Zo kun je bij GrooveMail max 500 contacten invoeren t.o.v. 5.000 bij de Starter licentie en max. 5000 mails per maand versturen, terwijl dit bij Starter licentie 25.000 mails is en bij de Pro versie onbeperkt is. 

Groove heeft alles in zich wat je nodig hebt voor het runnen van een online bedrijf

En weet je wat?

Ik kan je vertellen dat deze 100% gratis tool perfect in staat is om je hele bedrijf te runnen, misschien zelfs beter dan sommige van de dure, gecompliceerde tools die er zijn. Van wat ik tot nu toe heb gezien, bevat Groove echt alles wat je nodig hebt om een online bedrijf te runnen.

Hier is slechts een korte lijst van wat ik tot nu toe heb verzameld:

 • GRATIS verkoop-, pagina- en funnelplatform
 • Mogelijk om je eigen merkwebsites te bouwen met volledige navigatie
 • Kan integreren met mijn eigen domeinnaam
 • Maak binnen enkele minuten een lidmaatschapssite, zodat mensen een eigen account kunnen aanmaken en waarin ze toegang hebben tot de online diensten/producten die ze aangeschaft hebben
 • Geef video’s weer met behulp van marketing-supercharged player embeds
 • Presenteer live of hybride webinars aan een publiek
 • In staat om mijn producten te verkopen met wat zij een 1-klik upsell noemen
 • Mogelijkheid om upsells, downsells en orderbumps te integreren
 • Het heeft zelfs een manier om je eigen krachtige partnerprogramma voor je producten te maken, zodat anderen op affiliatebasis je producten gaan verkopen!

En dat is nog maar het begin, want er is nog zoveel meer voor mij om te ontdekken!

Groove is vooral ook een training company die klanten willen helpen met hun technologie. Dat is de reden dat ze ook veel geïnvesteerd hebben in videotrainings hoe je de tool moet gebruiken.

Ik ga binnenkort mijn website opbouwen met Groove en ga van het platform gebruiken wat ik nodig heb om te groeien. Het heeft immers alles in zich en alle tools zijn geïntegreerd, zodat deze optimaal met elkaar werken. Waar je anders diverse tools moet koppelen om alles werkbaar te maken (een soort spaghetti), is dat in Groove al optimaal afgesteld in een robuust systeem (zie het als een lasagne).

En dat is het niet. Er is nog meer.

Als je je aanmeldt, ontvang je vele voordelen:

 • Je kunt lid worden van hun besloten Facebook-groep, waarin je contact hebt met marketingexperts en ondersteuning krijgt indien nodig.
 • Je krijgt toegang tot de trainingen van hun eigen Groove Academy, zodat je kunt zien hoe je het platform moet gebruiken
 • Een uitstekende supportdesk waar je al je vragen kunt stellen over het gebruik van het platform.
 • Je krijgt toegang tot hun partnerprogramma, waarmee je geld verdient als hun nieuwe leads aanlevert, waarmee je je eigen investering terug verdient als je je aanmeldt voor de betaalde versie. Met de gratis versie verdien je 20% commissie, neem je gelijk de upgrade dan ontvang je 40% commissie.

Klinkt geweldig, toch?

Gratis en betaalde Groove pakketten

Ze hebben 3 verschillende pakketten.

1. Gratis versie voor lifetime

De gratis versie is ideaal voor degenen die net beginnen of het platform willen ontdekken, zonder dat het wat kost. Op deze manier kun je kijken hoe het werkt om eventueel later te upgraden naar de betaalde versie (dat is overigens niet noodzakelijk). In de gratis versie heb je uiteraard beperktere toegang tot het platform t.o.v. de betaalde versie. Dit is dus ideaal om te beginnen, zonder enig risico.

2. Starter pakket ($ 79,- per maand)

Dit is een prima pakket als je iets meer wilt dan dat in de gratis versie zit. 

3. Pro versie ($ 239,- per maand)

In dit pakket heb je bijna bij elk onderdeel geen beperkingen. 

Om een beeld te geven van de waarde van de verschillende tools die je krijgt in Groove in vergelijking met gelijkwaardige tooling, zie hieronder het overzicht:

vergelijking Groove met andere tools

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven