Incompany training GA4,
voor jou op maat gemaakt!

Wil je meer leren over Google Analytics 4 en ben je op zoek naar een op maat gemaakte incompany training GA4 voor je eigen team? Of wil je juist meer weten over dashboards bouwen in DataStudio? Of hoe je de inzichten uit de data door vertaalt naar concrete verbeteracties en de conversie op je website verbeterd? Het grote voordeel van een incompany training is dat je deze op maat kan laten maken, zodat je team het maximale uit de training kan halen welke gericht is op jouw organisatie en jouw vraagstukken. En het vindt plaats op locatie bij je eigen bedrijf, zodat je met het hele team geen reiskosten en -tijd kwijt bent. En dat wil iedere manager, toch?

Hoe ziet een incompany training er uit?

In overleg bepalen we de inhoud. Belangrijk daarbij is wat iedereen wil bereiken met deze training, dus wat de leerdoelstellingen zijn. De incompany training is in principe 1 dag, maar afhankelijk van de behoefte en de inhoud kan het ook in 1 dagdeel of juist meerdere dagen zijn. 

uitleg See-Think-Do-Care model tijdens GA4 training WebExpertise in Amersfoort

Ook is het mogelijk om samen een programma te maken waar we van ‘data naar conversie‘ gaan. Dit programma betreft dan een aantal incompany trainingen verspreid over een aantal dagen waar we aan de slag gaan met: 

 • bepalen van KPI’s en targets
 •  leren werken met Google Analytics 4
 •  data visueel maken in overzichtelijke dashboards
 • vanuit data in dashboards vertaling maken naar concrete actiepunten
 • conversie verhogen van je website

Inhoud incompany training GA4

In de basis worden deze punten behandeld in de incompany training GA4:

 • verschillen Universal Analytics en GA4
 • instellingen GA4
 • waar vind ik welke informatie in de standaardrapporten
 • aanpassen standaardrapporten en menustructuur
 • aanmaken gebeurtenissen en parameters
 • segmenten en doelgroepen
 • aanmaken aangepaste rapporten, zoals tabellen en funnels.

Tijdens de training ligt de focus op het GA4 account van jou organisatie. De inhoud van deze training wordt aangepast naar de behoefte in jouw team, zodat het een op maat gemaakte incompany training is.

Wat klanten
zeggen over mij

Als docent/coach zoekt Felipe altijd de diepgang op met zijn deelnemers en zorgt hij ervoor dat iedereen een volgende stap kan maken met hun uitdagingen. Felipe staat altijd klaar staat om mee te denken, komt pro-actief met verbeterpunten, heeft een enorme passie heeft voor zijn vak en wil iedereen onder zijn vleugels graag verder helpen. En dan heb ik het nog niet gehad over het feit dat hij altijd bezig is met zichzelf verder bekwamen, of het nu inhoudelijk is of in zijn rol als docent/coach.
Stephan Stegeman
Programma manager
Felipe was mijn mentor tijdens het eindproject voor de opleiding Online Marketeer op SRM. Naast dat Felipe´s les erg inspirerend was, was hij ook mijn aanspreekpunt voor eventuele problemen tijdens het schrijven van mijn online marketingplan. Tijdens meetings gaf hij waardevolle hands-on adviezen over online strategieën en was hij een positieve motivator in dit hele proces. Ik zou absoluut opnieuw met Felipe samenwerken!
Jesler Laansma
Cursist Online Marketeer B
Onlangs heb ik de opleiding Google Analytics 4 gevolgd bij Felipe. Ik ben erg enthousiast over zijn training. Hij wist ons goed uit te leggen wat het verschil tussen UA en GA4 is, hoe GA4 werkt, hoe je het in kunt richten en een stuk over GTM. Hierdoor ben ik weer een stuk wijzer geworden van GA4/ GTM. Ik had veel extra vragen en Felipe wist me ondanks dat sommige vragen wat verder gingen goed te helpen en gaf net dat stukje extra door nog 1-op-1 met mij mee te kijken. Ik ben zeer te spreken over Felipe als persoon en over de training. Ik kan hem dan ook zeer aanbevelen.
Nicole van Wijngaarden
Deelneemster training GA4

Vertrouwd door deze bedrijven die al een incompany training GA4 hebben gevolgd

Contact opnemen voor mogelijkheden
Incompany training

Wil je jouw team verder laten groeien op het gebied van Google Analytics 4, DataStudio en/of conversie-optimalisatie met een incompany training?
Neem dan contact met me op!

Scroll naar boven