Over mij

Ik ben een digital marketing strateeg uit Amersfoort met een ruime ervaring in datadriven online marketing. 

Sinds het jaar 2000 ben ik actief op het gebied van digital marketing en heb ik ruime ervaring en uitgebreide kennis in online marketing strategie, e-commerce, zoekmachine-optimalisatie (SEO), Google Analytics en website-/conversie-optimalisatie, zowel in grote organisaties als het MKB. In de ruim 10 jaar bij Traffic Builders (online marketing bureau) als Productmanager Digital Analytics en later als digital strateeg heb ik vele diverse organisaties in verschillende branches geholpen met online marketing.

In 2014 tevens begonnen als docent/coach/examinator bij diverse online marketing opleidingen van SRM. Sinds 2019 ben ik als docent verbonden aan Beeckestijn Business School, waar ik lessen verzorg met name op het gebied van Google Analytics, GTM en datavisualisatie (DataStudio).

Webexpertise

WebExpertise ben ik gestart in mei 2012. Naast het les geven pak ik diverse online marketing activiteiten op voor met name het MKB .

Sinds september 2021 ben ik fulltime bezig met WebExpertise, van waaruit ik als freelancer of interimmer ingehuurd kan worden of incompany trainingen kan verzorgen. Denk hierbij aan Google Analytics (4), dashboards samenstellen, website-/conversie-optimalisatie, etc.

Ik krijg veel energie als ik organisaties inzichten kan geven hoe on- en offline activiteiten en klantinteracties in alle fasen van de customer journey beter op elkaar kunnen aansluiten zodat de waarde van én voor de klant verbeterd wordt. Daarnaast vind ik het uitdagend en interessant om te ontdekken hoe teams effectiever en efficiënter kunnen werken. Als trainer/coach haal ik dan ook veel voldoening als ik anderen kan laten excelleren en groeien in hun ontwikkeling, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.

Belangrijke waarden voor mij zijn respect, integriteit, betrouwbaar, groei en succes. Ik ben pas tevreden als ik het resultaat haal wat jij als klant wil. Het liefst als ik de verwachtingen overtref! Ik groei als mijn klanten groeien, want dan weet ik dat ik een bijdrage lever aan het resultaat van de organisatie. Ik geef de tools en biedt handvatten hoe de website verbeterd kan worden en geef inzichten in data als bewijsvoering zodat je de groei kunt zien. Verder vind ik transparantie belangrijk en heb je realtime inzicht in de tijd die ik besteed.

Felipe Wesbonk

    Hoe kan ik je helpen?

    Ben je op zoek naar een freelancer, wil je een training volgen of heb je juist meer behoefte aan 1-op-1 coaching op het gebied van online marketing? Neem dan vrijblijvend contact met me op.