Training Google Analytics Verdieping met AI/ChatGPT

Haal meer uit Google Analytics (GA4) met AI/ChatGPT, ontdek inzichten en verbeter je conversie!

Heb je Google Analytics (GA4) al ingesteld en ben je bekend met de rapporten, maar wil je nog meer uit deze krachtige tool halen?

Zoek je naar manieren om je gebruik van GA4 te optimaliseren en waardevolle inzichten te verkrijgen?

Schrijf je dan in voor onze praktijkgerichte GA4 Verdiepingstraining met AI/ChatGPT. Tijdens deze training leer je hoe je GA4 nog effectiever kunt inzetten om je websiteprestaties en contentstrategie te verbeteren en je online rendement te verhogen, mede door het gebruik van AI (zoals ChatGPT).

Ook is er na enkele weken na de training een online terugkomsessie waar je al je vragen kunt stellen en eventuele problemen kunt bespreken.

Deze verdiepende GA4-training is perfect voor marketeers, online specialisten, e-commercemanagers en contentspecialisten die datagedreven beslissingen willen nemen en met AI efficiënter willen werken.

Investering:

2 ochtenden én een terugkomsessie online, totaal 645,- excl. btw

Dit is wat jij gaat bereiken met deze training:

Welke onderwerpen komen aan bod:

google-analytics-4 training-met AI-ChatGPT-amersfoort

Deze Google Analytics 4 training volg je...

…als je actief bent in online marketing of communicatie en je wilt waardevolle inzichten uit GA4 halen. 

Deze training is perfect voor online marketeers, communicatiespecialisten, contentmarketeers, marketing- en communicatiemedewerkers, web- en data-analisten, zzp’ers, en meer.

Ongeacht je functie, zolang je data van je website, nieuwsbrieven en campagnes wilt analyseren en verbeteren, is deze praktijkgerichte GA4 Verdiepingstraining de juiste keuze. Het is wel essentieel dat je basiskennis hebt van GA4 en dat je GA4-account al is ingesteld. We gaan gebruik maken van de nieuwste versie GPT-4.o om optimaal gebruik te maken van AI.

Wanneer is deze training GA4 Verdieping met AI/ChatGPT?

Deze training wordt gegeven op op de volgende data:

28 augustus en 4 september. De terugkomsessie is op 9 oktober.

17 en 24 september. De terugkomsessie is op 15 oktober

Duur en tijden:

De GA4 training is verspreid over 2 ochtenden van 09.30 – 12.30 uur.

De terugkomsessie is in de ochtend, meestal van 09.30-11.30 uur. Deze sessie is online en kan korter duren als er geen vragen meer zijn.I

Locatie

De training vindt plaats bij Sportivate in Amersfoort, een inspirerende locatie waar bewegen voorop staat. In de trainingsruimte heb je uiteraard beschikking over gratis wifi. 

De locatie bevindt zich direct tegenover het NS station Amersfoort-Schothorst. Kom je met eigen vervoer, dan is er een ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij de locatie. Bovendien is het eenvoudig en snel bereikbaar vanaf de A1 en A28.

Wat vonden deelnemers van de GA4 training en van Felipe als trainer?

Ik heb de GA4 training ervaren als een hele prettige en inhoudelijk sterke training. De trainer Felipe wisselt de training goed af tussen theorie en praktijk en creëert veel ruimte om met alle cursisten mee te kijken. Met deze training leg je een sterke basis om met GA4 aan de slag te gaan. Een absolute aanrader voor alle online marketeers!
barbara vleeming
Barabara Vleeming
B. Digital Minded
Goede opbouw, inhoud en tijdens de les ook praktische oefeningen. Hoewel de groep divers was, lukte het Felipe toch om iedereen op een prettige manier betrokken te houden. Felipe is zeer bekwaam, vriendelijk, benaderbaar en is er echt om je verder te helpen. De locatie en lunch waren ook geweldig. Zeker een aanrader deze training!
mc
M. Cornelissen
LocoHippo
De GA4 training is een echte aanrader voor elke online marketeer! In een dag heb je het onder de knie door een goede combinatie van theorie en praktijk. De expertise van Felipe op het gebied van Google Analytics is ongeëvenaard en hij kan goed uitleggen met concrete voorbeelden uit het vakgebied. Ik ben weer helemaal up-to-date!
jessie de booij
Jessie de Booij
DigiJes
Felipe Wesbonk trainer GA4 en conversie-optimalisatie

Wie is de trainer?

Inspirerende , op groei gerichte trainer/coach/consultant met specialisatie in Google Analytics 4, datavisualisatie en conversie-optimalisatie!

Sinds het jaar 2000 werk in online marketing, waarvan 10 jaar bij digital marketingbureau Traffic Builders.

Als zelfstandig ondernemer help ik bedrijven met het inrichten van GA4 en hoe ze hier waardevolle inzichten uithalen voor meer online rendement.

Ook ben ik docent bij o.a. Beeckestijn Business School en Competence Factory. Vind het gaaf om mijn kennis over te brengen en mensen te helpen groeien!

Praktische punten van deze GA4 cursus:

  • Max 12 cursisten, zodat er voor iedereen voldoende mogelijkheid is voor het stellen van vragen
  • Minimum aantal deelnemers: 3
  • Annuleringsvoorwaarden: gratis annuleren tot 3 weken voor de start.  Als je annuleert tussen 2 en 3 weken voor de start van de training, dan betaal je 75% van de prijs. Bij annulering binnen 2 weken voor de start van de training betaal je 100% van de kosten en is er dus geen vergoeding. Je kunt wel je plaats afstaan aan iemand anders.
  • Als er 2 weken van te voren het minimum aantal deelnemers niet gehaald is, wordt de training vanuit WebExpertise geannuleerd. Je hebt dan de keuze om de betaling te laten staan voor een andere dag of het betaalde bedrag terug te ontvangen.
  • Betaling: online via iDeal of creditcard. Pas als de betaling binnen is, is de aanmelding definitief.
  • De algemene voorwaarden zijn van toepassing
voorbeeld certificaat GA4 training WebExpertise.nl

Certificaat Google Analytics 4 training:

Ja, natuurlijk! Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Scroll naar boven