Op zoek naar een training Google Analytics 4,
DataStudio of conversie optimalisatie?

Online marketing verandert continue en als online marketeer of marketing-communicatie specialist is het erg lastig om overal in bij te blijven. Wil je meer inzichten halen uit Google Analytics 4 en heb je behoefte aan duidelijke rapportages en dashboards? En wil je je website optimaliseren en conversie verhogen?

Groepstraining of e-learning GA4

Je kunt individueel aan een groepstraining deelnemen of je inschrijven voor de Praktijkgerichte e-learning GA4Deze trainingen zijn altijd zo concreet en praktisch mogelijk ingestoken, zodat jezelf aan de hand van oefeningen aan de slag gaat. Dit verhoogt namelijk het leereffect door de geleerde stof direct in de praktijk toe te passen.

Incompany trainingen GA4, DataStudio of conversie-optimalisatie

Ben je ondernemer of manager en ben je op zoek naar een op maat gemaakte training voor je team? Maak dan vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor een incompany training te bespreken. Dit kan een training zijn van GA4, maken van dashboards in DataStudio of conversie-optimalisatie. Deze trainingen worden afgestemd op je eigen behoefte zodat je team het maximale er uit haalt en vindt plaats op locatie bij je eigen bedrijf.

vrouw achter laptop voor training

1-op-1 coaching

Wil je liever 1-op-1 coaching op het gebied van online marketing dan is dat ook mogelijk. Ook hierbij stemmen we in overleg af hoe je dit wilt vorm geven en kan flexibel ingestoken worden. Dit kan zijn coaching op afstand (bijv via Zoom of MS Teams) of bij jou op kantoor.

Wat klanten
zeggen over mij

Als docent/coach zoekt Felipe altijd de diepgang op met zijn deelnemers en zorgt hij ervoor dat iedereen een volgende stap kan maken met hun uitdagingen. Felipe staat altijd klaar staat om mee te denken, komt pro-actief met verbeterpunten, heeft een enorme passie heeft voor zijn vak en wil iedereen onder zijn vleugels graag verder helpen. En dan heb ik het nog niet gehad over het feit dat hij altijd bezig is met zichzelf verder bekwamen, of het nu inhoudelijk is of in zijn rol als docent/coach.
Stephan Stegeman
Programma manager
Felipe was mijn mentor tijdens het eindproject voor de opleiding Online Marketeer op SRM. Naast dat Felipe´s les erg inspirerend was, was hij ook mijn aanspreekpunt voor eventuele problemen tijdens het schrijven van mijn online marketingplan. Tijdens meetings gaf hij waardevolle hands-on adviezen over online strategieën en was hij een positieve motivator in dit hele proces. Ik zou absoluut opnieuw met Felipe samenwerken!
Jesler Laansma
Cursist Online Marketeer B
Felipe heeft mij een hoop kennis bijgebracht van Webanalytics en CRO, en mede door zijn lessen heb ik een carrièreswitch kunnen maken. Alle besproken onderwerpen pas ik nu dagelijks toe in de praktijk.
Karin Renting
Cursist Online Marketeer B

Neem vrijblijvend contact op

Wil je zelf of jou team verder groeien op het gebied van online marketing en ben je op zoek naar een training of 1-op-1 coaching, neem dan contact met me op!